In Polderpower is een alledaags beeld van kunst- en natuurlijk licht vereeuwigd.

Dit keer geen led-verlichting, maar aandacht voor de bron van licht. De zon vormt de bron van natuurlijk licht en elektriciteit vormt de bron voor kunstmatig licht.

Voor velen is de vereniging van deze bronnen een herkenbaar beeld. Kijk maar eens om je heen als je ‘s avonds naar huis  rijdt. Niet zelden zie je een grote oranje zon tussen de hoogspanningsmasten in de polders zakken. Een typisch Nederlands plaatje.

Het goudkleurige bladmetaal van de zon en het satijnen plexiglas van de baklijst spelen een spel met het aanwezige licht door reflectie en semitransparantie. Doe je mee?

De afmeting inclusief lijst is 36,5 x 36,5 cm.

PRIJS VRIJ WERK: € 650

Keer terug naar het portfolio-overzicht.

Geeske van de Molengraft maakt onder de naam Atelier G wandobjecten met licht als terugkerend thema. Veelal door geïntegreerde led-verlichting, maar ook indirect door lichtreflectie of in de afbeelding. Atelier G maakt zowel vrij werk als werk in opdracht voor het hoger segment particulieren en het bedrijfsleven. Geeske van de Molengraft maakt onder de naam Atelier G wandobjecten met licht als terugkerend thema. Veelal door geïntegreerde led-verlichting, maar ook indirect door lichtreflectie of in de afbeelding. Atelier G maakt zowel vrij werk als werk in opdracht voor het hoger segment particulieren en het bedrijfsleven. Geeske van de Molengraft maakt onder de naam Atelier G wandobjecten met licht als terugkerend thema. Veelal door geïntegreerde led-verlichting, maar ook indirect door lichtreflectie of in de afbeelding. Atelier G maakt zowel vrij werk als werk in opdracht voor het hoger segment particulieren en het bedrijfsleven. Geeske van de Molengraft maakt onder de naam Atelier G wandobjecten met licht als terugkerend thema. Veelal door geïntegreerde led-verlichting, maar ook indirect door lichtreflectie of in de afbeelding. Atelier G maakt zowel vrij werk als werk in opdracht voor het hoger segment particulieren en het bedrijfsleven.