fbpx Skip to main content

“Geeske is heel prettig in de omgang.
Heeft rust en stelt je op je gemak zodat je zelf tot een eigen, overwogen keuze kunt komen. Heel fijn!”

Diana Duijndam-van KaamEigenaresse Bloedmaan
Geeske van de Molengraft

Hallo! Ik ben Geeske van de Molengraft, de persoon achter Atelier G. Op 5 november 1977 geboren en woonachtig in Helmond. Al op jonge leeftijd bleek ik bovengemiddelde creatieve interesse en vaardigheden te hebben.

Liefde voor unieke en onderscheidende items

Zolang ik me kan herinneren heb ik een voorkeur voor unieke, exclusieve en onderscheidende items die vaak niet voor iedereen weggelegd zijn.  Items die zorgvuldig en kundig tot stand zijn gekomen, die afwijken van de standaard. Ik heb mezelf keer op keer uitgedaagd om mijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, waardoor ik deze hoogwaardige en unieke items nu zelf kan maken.

Mijn tijd op de Design Academy in Eindhoven en mijn opleiding Reclame-, Presentatie- en Communicatietechnieken in de richting Ruimtelijke Vormgeving aan het Sint Lucas in Boxtel hebben aan die ontwikkeling bijgedragen.

Hoe ontstond Atelier G?

Na mijn creatieve opleiding ben ik in een totaal ander vakgebied gerold, namelijk dat van medisch acceptant bij een verzekeraar. Hoewel ik met mijn 32-urige werkweek 1 dag vrij had voor mijn creatieve bezigheden, was er onvoldoende gelegenheid om gehoor te geven aan mijn  de oerdrang tot creëren. Nadat ik in 2017 lid werd van de kunstcommissie die aan het bedrijf verbonden is, begon het nóg meer te kriebelen. En nog meer te frustreren…

In 2018 hakte ik de knoop door en bracht ik mijn uren in loondienst terug naar 15, waardoor er voldoende ruimte ontstond om met Atelier G te starten.

Karakter

Ik hou van rust, minimalisme en balans. Zowel in gebruiksvoorwerpen, architectuur, interieurstyling als natuur. Dit zie je terug in de wandobjecten van Atelier G. Daarnaast ben ik gefascineerd door licht, zodoende is dat in vrijwel al mijn kunstwerken het centrale thema.
Met mijn oog voor detail en streven naar perfectie realiseer ik een uniek, esthetisch en functioneel object, waarmee je jouw omgeving verrijkt en een persoonlijke sfeer en eigen karakter geeft. Durf jij je te onderscheiden en te laten zien wie je bent?

Meer weten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Atelier G.
En volg Atelier G op social media!

instagram

linkedin

facebook