Swatch
Is het je weleens opgevallen dat zowel hemel als water vrijwel altijd een andere tint hebben? Let er maar eens op, er zijn oneindig veel mogelijkheden. Afhankelijk van de weersomstandigheden, afstand, moment van de dag, locatie en seizoen zie je steeds weer andere tinten.

Een van mijn passies is reizen, een andere is fotograferen. En uiteraard kan een exclusief fotoboek of een afdruk voor mijn fotocollectie dan niet ontbreken. Wanneer ik al die foto’s naast elkaar leg, verschijnt er een enorme blauwe lapjesdeken. En geen enkele blauwtint is hetzelfde.

Wat gebeurt er als ik alleen die blauwtinten uit hun context plaatst? Verdwijnt dan het vakantiegevoel? Voor mij is het antwoord nee. Als ik naar dit blauwen kleurenpalet kijk, heb ik nog steeds de associatie met vakantie en reizen. Geldt dat ook voor jou?

Het doek van Swatch is beschilderd met acrylverf en heeft een afmeting van 50 x 100 cm. Het hoogglans wateroppervlak en de lucht worden van elkaar gescheiden door een streep zonlicht van verlicht plexiglas. De led-verlichting is eenvoudig dimbaar met behulp van een afstandsbediening.

Prijs vrij werk: € 1.750

Naar overzicht kunstwerken.

Volg Atelier G!

instagram

linkedin

facebook
Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G Designart van Atelier G