Supermaan L is een lichtkunstwerk in opdracht. De opdrachtgevers hadden enkele van mijn werken gezien bij Sille Gallery en wilden graag een ontwerp op maat in de stijl die ze daar gezien hadden. In eerste instantie met een horizon als uitgangspunt.

Tijdens een bezoek op locatie stemden we samen het formaat en de kleuren af. Met name de vrouw des huizes had een sterke voorkeur voor vergrijsd blauw in combinatie met messing en verlichting. Exact dezelfde combinatie die ik een paar maanden eerder toepaste in Supermaan XL. Toen ik dat werk ter illustratie liet zien, was het liefde op het eerste gezicht! De horizon maakte zodoende plaats voor de maan.

Omdat Supermaan XL net een maat te groot voor hen was, maakte ik daarom bij hoge uitzondering een kleinere variant. Dit keer met per app bedienbare dualwhite ledverlichting achter de messing maan.

Het formaat van Supermaan L is 90 x 90 cm.

Opdracht

Meer informatie over kunst in opdracht

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook