Sunset; een zonsondergang gevat in plexiglas

Het kunstwerk Sunset maakte ik in opdracht. De opdrachtgevers wilden graag de sfeer van een zonsondergang en dat resulteerde in een ontwerp met warme tinten plexiglas. De zon is uiteraard weergegeven in een ronde vorm en dat geeft een mooi contrast met de rechthoekige vormen waaruit de rest van het kunstwerk bestaat.

Door de verschillende lagen plexiglas deels voor elkaar te plaatsen ontstaan interessante kleurmengsels. Een mooi detail is dat de randen van de elementen oplichten alsof het plexiglas licht geeft.

Het totale formaat van dit kunstwerk is 50,5 x 41 cm.

Werk in opdracht

Naar overzicht kuntstwerken

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe kunstwerken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Atelier G.

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook