Lichtkunstwerk Royal Blue is een kunstwerk met een koninklijk tintje. De combinatie van koningsblauw plexiglas met messing vormde het uitgangspunt. Door deze verfijnde materialen te combineren met warmgewalst staal ontstond er een tegelijkertijd elegant en krachtig kunstwerk.

Achter het blauwe plexiglas is dimbare ledverlichting geplaatst die eenvoudig te bedienen is met een afstandsbediening (bediening via app is optioneel). De afmeting van Royal Blue is 40/46 x 132 cm en het gewicht 14,7 kg.

Lichtkunstwerk Royal Blue is voor liggende positie ontworpen, maar kan ook in staande positie opgehangen worden.

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook