Red Light: wandobject van metaal en fluor rood plexiglas

Dit kleine wandobject is als een dame van lichte zede; verleidelijk, stoer en krachtig. Het verroeste ijzer zou je als een pantser kunnen beschouwen en het vrouwelijke koper toont juist de zachte binnenkant van deze vrouwen. De passie is weergegeven in fluor rood plexiglas.

Het formaat van Red Light is 24 x 30 cm en het plexiglas is 30 cm lang. Het wandobject is zowel verticaal als horizontaal op te hangen.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg je Atelier G al op de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook