Powervrouw; klein kunstwerk met de kracht van een powervrouw

Powervrouw is een wandobject dat ondanks het kleine formaat opvalt. Stoer en krachtig door het warmgrijze reliëf gecombineerd met bewapeningsstaal en acrylverf in opvallende neontinten. Toch nog een tikkeltje vrouwelijk door het gebruik van roze verf en ook niet over the top dankzij het bescheiden formaat.

Formaat: 20 x 40 x 5 cm
Materialen: houten paneel, acrylverf, verroest ijzer, structuurpasta

Prijs: € 575

Naar overzicht kunstwerken

Powerwoman; small artwork with the power of a powerwoman

Powerwoman is a wall object that stands out despite its small size. Tough and powerful because of the warmgray relief combined with rebar steel and acrylic paint in striking neon tones. Still a touch feminine through the use of pink paint and also not over the top thanks to its modest size.

Size: 7,87 x 15,75 x 1,97 inch
Materials: wooden panel, acrylic paint, rusted iron, structurepaste

Price: € 575

Back to artpage

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht.