Pink Lady is een wandobject met verlichting. Je ziet veel vrouwelijke aspecten terug in dit lichtkunstwerk; de verschillende roze tinten, de rondingen en de glans van het roodkoper.

Het houten canvas is bedekt met een pasta waarin een verticaal lijnenreliëf is aangebracht dat onderaan afbuigt naar de zijkanten. Net als lang, sluik haar waarbij een licht briesje speelt met de punten.

Temidden van deze harensluier geeft deze bedeesde, verlegen Pink Lady een stukje van haar stralende ziel bloot in de vorm van verlicht roze satijn plexiglas. En wie verder afdaalt ziet ook een glimp van haar sprankelende huid van roodkoper.

Pink Lady is een wandobject van hout, beschilderd met acrylverf. Ze heeft een afmeting van 60×88 cm en weegt 7,4 kg. De warmwitte ledverlichting achter het roze plexiglas is eenvoudig dimbaar door middel van een afstandsbediening.

Spreekt dit kunstwerk je aan, maar is het toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan de andere kunstwerken van Atelier G / Geeske van de Molengraft.

Ook kunst in opdracht behoort tot de mogelijkheden!

Prijs vrij werk: € 1.900

En vergeet niet om Atelier G te volgens op social media!

Schilderijen, kunstwerken, wandobjecten, lichtkunstwerken, lichtkunst van Atelier G / Geeske van de Molengraft uit Helmond. Schilderijen, kunstwerken, wandobjecten, lichtkunstwerken, lichtkunst van Atelier G / Geeske van de Molengraft uit Helmond. Schilderijen, kunstwerken, wandobjecten, lichtkunstwerken, lichtkunst van Atelier G / Geeske van de Molengraft uit Helmond. Schilderijen, kunstwerken, wandobjecten, lichtkunstwerken, lichtkunst van Atelier G / Geeske van de Molengraft uit Helmond. Schilderijen, kunstwerken, wandobjecten, lichtkunstwerken, lichtkunst van Atelier G / Geeske van de Molengraft uit Helmond. Schilderijen, kunstwerken, wandobjecten, lichtkunstwerken, lichtkunst van Atelier G / Geeske van de Molengraft uit Helmond.

instagram

linkedin

facebook