Nordic Winter; Scandinavische winter gevat in een klein wandobject

Al jaren is de Scandinavische (woon)stijl erg populair. Maar wat kenmerkt die stijl nou precies? Enkele kenmerken zijn (licht) hout, natuurlijk materialen en tinten, strakke lijnen, eenvoudige en geometrische vormen en veelal pastelkleuren.

In het wandobject Nordic Winter zie je verschillende van deze kenmerken terug; licht populierenmultiplex, het plexiglas in frisse blauwtinten, de strakke lijnen en de geometrische vorm van het koper. Allen dragen bij aan de Scandinavische uitstraling. Wist je dat Scandinaviërs hun interieur graag licht houden vanwege de lange donkere dagen in de winter? Zo maken ze optimaal gebruik van het spaarzame daglicht in die tijd.

Het formaat van Nordic Winter is 37 x 50 cm (b x h).

Prijs: € 875

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook