Nordic Summer; Scandinavische zomer gevat in een klein wandobject

Al jaren is de Scandinavische (woon)stijl erg populair. Maar wat kenmerkt die stijl nou precies? Enkele kenmerken zijn (licht) hout, natuurlijk materialen en tinten, strakke lijnen, eenvoudige en geometrische vormen, veel groen en een warme sfeer.

In het wandobject Nordic Summer zie je verschillende van deze kenmerken terug; licht populierenmultiplex, het plexiglas in groen van het ‘s zomerse landschap, gedekt rood van de houten huizen is aangevuld met pastelroze. De strakke lijnen en de geometrische vorm van het koper dragen bij aan de Scandinavische uitstraling.

Het formaat van Nordic Summer is 40 x 49 cm (b x h).

Prijs: € 875

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook