Naast kunst heb ik ook een grote passie voor (interieur-) architectuur en wonen. Op social media en in luxe bladen zie ik regelmatig inspirerende projecten voorbij komen. Zo ook The Muraka; een onderwater hotel/villa op de Malediven.

Voor de meesten van ons is een verblijf op die prachtige plek niet weggelegd. Toch kun je de rust, luxe en schoonheid nu wel beleven via dit schilderij van 100 x 130 cm.

Het linnen canvas is gespannen op een aluminium frame om vervorming te voorkomen. De schildering is opgebracht in acrylverf en de zee is voorzien van een hoogglans coating om de beleving van water te evenaren.

The Muraka bestaat uit beschilderd hout dat boven het doek zweeft en werpt gedurende de dag wisselende schaduwen op de zee. De weerkaatsing van de zon in de ramen is uitgebeeld in goudkleurig bladmetaal.

Het schilderij is voorzien van een baklijst.

Prijs: € 3.200

Toch liever maatwerk? Atelier G maakt ook kunst in opdracht.

Laat je inspireren door Atelier G te volgen op social media!

instagram

linkedin

facebook
Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G