Multicolor: wandobject in de kleuren van de regenboog

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar wandobject Multicolor is een abstracte regenboog; geel messing, groene zijdes en plexiglas in oranje, paars en blauw.

De regenboog is een prachtig natuurfenomeen dat staat voor verbinding van de aarde met de hemel en omgekeerd. Ook omvat de regenboog de veelkleurigheid van de menselijke emotie en het aardse leven. Daarnaast staat de regenboog symbool voor hoop en diversiteit. Niet voor niks is de regenboog hét symbool geworden van de LHBTI+ gemeenschap.

Wandobject Multicolor heeft een formaat van 40 x 50 cm (b x h). De kern bestaat uit een massief blok hout voorzien van messing. De verschillende plexiglas platen zijn gelaagd over elkaar in het hout bevestigd.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook