Lichtkunstwerk Morgenstond; een zonsopkomst boven het water

Morgenstond is een kleine versie van ‘Ochtendgloren’. Dat werk riep bij de opdrachtgeefster herinneringen op aan haar overleden vader. Die herinneringen wilde ze koesteren en daarom maakte ik op haar verzoek een kleine variant.

De blauwtinten komen overeen met de muurverf in het interieur van de opdrachtgeefster en ook het formaat (50×70 cm) is afgestemd op de muur waar het kunstwerk nu hangt.

Het feit dat ik verlichting in mijn kunswerken integreer, paste exact bij de wensen van de opdrachtgeefster. De hoek waarin Morgenstond hangt verlangde namelijk nog sfeerverlichting.

Je kunt hier met recht spreken van ‘de perfect match’.

Werk in opdracht

Meer informatie over kunst in opdracht

Volg jij Atelier G al op de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook