Misty; de nacht werpt haar sluier af om plaats te maken voor de zon

Regelmatig word ik ‘s ochtends wanneer ik naar mijn werk fiets getrakteerd op een prachtige zonsopkomst. Wanneer het mistig is voel je bijna de kwetsbaarheid van dit natuurverschijnsel dat zich dagelijks voltrekt. De stilte die hieraan onlasmakelijk verbonden is benadrukt dit. In de miniscuul kleine vochtdeeltjes lijkt het fragiele licht te weerkaatsen en ontstaat er een haast koperen gloed.

De warmte van de zon doet de sluier van mist snel optrekken en BAM! Daar is de nieuwe dag in volle glorie en boordevol energie. De verstilling in het kleine wandobject Misty wordt uitgedaagd door het energieke fluorgeel aan de rand. Wie wint het vandaag?

Wandobect Misty heeft een houten canvas dat met acrylverf is beschilderd. Daarnaast zijn er fosforbrons en plexiglas in verwerkt. Het formaat is 20 x 40 cm (b x h).

Prijs: € 675

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook