In het lichtkunstwerk Ochtendgloren is het aanbreken van een nieuwe dag vastgelegd.

Iedere dag start met een zonsopkomst vol verwachting, vreugde, verrassingen, uitdagingen, tegenslagen en ook verdriet. Je weet niet wat een nieuwe dag voor je in petto heeft, maar je weet wel dat er weer een einde aan komt. En er een volgende dag aanbreekt die nieuwe kansen biedt. Dit is een oneindig proces van moeder natuur.

Het ontwaken van een nieuwe dag is een kwetsbaar proces dat energie vergt. Deze kwetsbaarheid is in het lichtkunstwerk Ochtendgloren uitgebeeld in vergrijsde pasteltinten wat het geheel een verstild karakter geeft. De eerste zonnestralen gaan het gevecht aan met de kille nevel die boven de zee hangt en komen met hun warmte al snel op winst te staan.

Ochtendgloren bestaat uit een door schilderslinnen omhuld houten paneel van 88 x 130 x 4 cm en is beschilderd met acrylverf. In het paneel liggen plexiglas strips verzonken die vanachter worden verlicht met ledstrips die met een afstandsbediening eenvoudig op kleur en intensiteit zijn in te stellen. Over de zee ligt een high gloss gel om het watereffect te versterken.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken.

En vergeet niet Atelier G te volgen op de socials!

instagram

linkedin

facebook