Koekoek; een abstracte koekoeksklok

Wandobject Koekoek doet mij denken aan een koekoeksklok. Toen ik aan dit kleine kunstwerk begon, had ik nog geen idee hoe ik het zou noemen. Eenmaal aan de muur deed het me denken aan een ouderwetse koekoeksklok. De klok met een slingermechanisme en een luikje waaruit op het hele uur een koekoek tevoorschijn komt.

Voordeel van deze abstracte versie: hij maakt geen geluid!

Formaat: 15 x 40 x 5 cm
Materialen: houten paneel, acrylverf, verroest ijzer, vilt, structuurpasta

Prijs: € 450

Naar overzicht kunstwerken

Cuckoo; an abstract cuckoo clock

Wall object Cuckoo reminds me of a cuckoo clock. When I started this small piece of art, I had no idea what to call it. Once on the wall, it reminded me of an old-fashioned cuckoo clock. The clock with a pendulum mechanism and a shutter from which a cuckoo emerges at the full hour.

Advantage of this abstract version: it doesn’t make a sound!

Size: 5,91 x 15,75 x 1,97 inch
Materials: wooden panel, acrylic paint, rusted iron, felt, structurepaste

Price: € 450

Back to artpage

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht.