Hot & Cold: lichtkunstwerk van metaal in warme en koele kleuren

In het lichtkunstwerk Hot & Cold zijn verroest ijzer en warmgewalst staal gecombineerd. Tussen de metalen platen is een plexiglas element geplaatst in een warmbruine tint. Door de ledverlichting die daarachter is bevestigd geeft dit een sfeervolle warme gloed.

Hot & Cold heeft een afmeting van 66 x 128 cm (b x h) en weegt 22,5 kg. De ledverlichting is in te stellen van koel- tot warmwit en dimbaar. Hij is te bedienen met behulp van een afstandsbediening én een app op je smartphone.

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al via de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht.

instagram

linkedin

facebook