Herfst; een wandobject met kleuren die de herfst eren

Wandobject Herfst bestaat uit heerlijk warme herfsttinten. Het prachtig getekende verroest ijzer wordt subtiel aangevuld met vale tinten plexiglas.

De mix van materialen en kleuren geven je het gevoel alsof je door een bos loopt waar de zon een warme gloed werpt op het verkleurend blad. Af en toe zie je een vaalblauwe lucht door het gebladerde heen piepen. De natuur is duidelijk in verval. Maar wie beweert dat verval lelijk is?

De afmeting van het wandobject Herfst is 34 x 46 cm.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook