Go: wandobject van verweerd messing met het silhoutte van een meisje.

Laat gaan die bellen! Wandobject Go maakte ik in opdracht. De opdrachtgevers wilden een wandobject in de stijl van Up, waarop een aandoenlijk meisje te zien is. Het resulteerde in een wandobject met een achtergrond van verweerd messing met het silhouette van een meisje dat op haar tenen staat en zeepbellen blaast.

Het silhouette is zo’n 2 cm van de achtergrond geplaatst, waardoor het meisje loskomt van het wandobject. De houten, hooglans witte zeepbellen vliegen het kader uit dat wordt gevormd door een zwarte baklijst. Leuk detail is dat het werk bij de opdrachtgevers onderaan de trap hangt, waardoor de bellen naar de 1e verdieping lijken te zweven.

De afmeting van Go is 103 x 43 cm incl. baklijst.

Werk in opdracht

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook