Foundation: een stevige basis.

Foundation is een basis make-up in huidtinten, het kleurenpalet in dit wandobject.  Foundation zorgt ervoor dat de huid er egaal in textuur en kleur uitziet. De achtergrond in het wandobject is zacht en mat wat overeenkomt met het effect van gezichtspoeder over foundation. Op de matte achtergrond is een lijnenrelëf in satijnglans aangebracht aangevuld met koper.

Daarnaast heeft foundation nog een andere betekenis, namelijk fundering/fundatie. Een stevige basis die de belasting van een gebouw draagt en spreid om verzakking te voorkomen.
Je zou de opvallende gele plexiglas strip kunnen zien als fundering voor de architectonische vormen die erop staan.

De afmeting van het kunstwerk is 51 x 83 cm (b x h). Achter het gele plexiglas is dimbare ledverlichting aangebracht die eenvoudig bedienbaar is met een afstandsbediening.

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

Prijs: € 1.800

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook