Elemental Living: liefde voor natuur en architectuur gecombineerd

Wie mij kent weet dat ik een natuur- en architectuurliefhebber ben. Tijdens een rondreis door de nationale parken van Amerika kwamen we in een klein stadje met een cultureel district waarin creatieve ondernemers gevestigd waren. In een van de winkeltjes werd mijn oog getrokken door het boek Elemental Living. Een boek met prachtige minimalistische bouwwerken midden in de natuur. Architectuur en de elementen dagen elkaar uit en zijn tegelijkertijd innig met elkaar verbonden.

Het huis op de cover lijkt op een onmogelijk plek hoog op de rotsen in Sloveni√ę te staan en vormde de inspiratie voor het kunstwerk Elemental Living.

Achter het raam van fluorrood plexiglas is ledverlichting geplaatst waardoor het raam fel oplicht. Het huis is geschilderd in fluorroze en kan magnetisch worden voorzien van een verroest ijzeren cover die 1cm voor het doek ‘zweeft’.

Formaat: 80 x 140 x 5 cm
Materialen: acrylverf, verroest ijzer, plexiglas, ledverlichting
Verlichting: wit en dimbaar
Bediening: afstandbediening. Bediening via app optioneel tegen meerprijs.

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Elemental Living: love of nature and architecture combined

Those who know me know that I am a nature and architecture lover. During a tour of America’s national parks, we came to a small town with a cultural district housing creative entrepreneurs. In one of the stores, my eye was drawn to the book Elemental Living. A book with beautiful minimalist structures in the middle of nature. Architecture and elements challenge eachother while being intimately connected.

The house on the cover seems to be in an impossible place high on the rocks in Slovenia and was the inspiration for the artwork Elemental Living.

Size: 31,5 x 55,12 x 1,97 inch
Materials: acrylic paint, rusted iron, plexiglass, LED lighting
Lighting: white and dimmable
Operation: remote control. Operation via app optional at extra cost.

The lifespan of LED lighting is not infinite. Warranty conditions apply.

SOLD

Back to artpage