Lichtkunstwerk Dutch Denim bestaat uit een combinatie van oranje, denimblauw en stoere studs. Allemaal elementen die kenmerkend zijn voor Nederland. Oranje is onze nationale kleur en nagenoeg iedere Nederlander heeft denim kleding in zijn of haar kledingkast hangen. Denim is een stof die oorspronkelijk is ontwikkeld voor werkkleding van gouddelvers. De werkkleding moest tegen een stootje kunnen en flinke zakken hebben die een groot gewicht aankonden, vandaar de verstevigende klinknagels.

De kracht van deze stof en de stoere look vormden het uitgangspunt voor lichtkunstwerk Dutch Denim. Met acrylverf is een verloop in denimtinten geschilderd waarop de kenmerkende stalen studs zijn aangebracht. Aangevuld met warmgewalst staal en neonoranje plexiglas ontstond dit stoere lichtkunstwerk.

Achter het plexiglas is dimbare ledverlichting aangebracht die eenvoudig te bedienen is met een afstandsbediening (bediening via app is optioneel).

De afmeting van het kunstwerk is 40/46 x 121 cm en het gewicht 8,2 kg. Het wandobject is voor staande positie ontworpen, maar kan ook in liggende positie opgehangen worden.

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kuntswerken

Volg jij Atelier G al op de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook