Champagne & Caviar voor Sarah

Het lichtkunstwerk Champagne & Caviar maakte ik in opdracht. De opdrachtgevers wilde een stoer kunstwerk dat naadloos aansluit bij hun interieur én met een verwijzing naar de 50e verjaardag van de vrouw des huizes. Van haar gasten ontving zij bijdragen voor de aanschaf van dit kunstwerk.

Al snel kwamen we tot een materialenmix van warm gewalsd staal, hout, stalen siernagels, plexiglas en ledverlichting mocht ook niet ontbreken. Om al deze materialen goed tot hun recht te laten komen zonder dat het een bonte kermis werd, is er gekozen voor een ingetogen kleurenpalet van grijsblauwe tinten.

De 50 siernagels verwijzen naar de 50e verjaardag van de opdrachtgeefster. Ze doen denken aan champagnebubbels, maar ook aan de delicatesse kaviaar. Dé ingrediënten om speciale gelegenheden een extra feestelijk tintje te geven.

Achter het mat witte, semitransparante plexiglas element van 15 mm dik is ledtechniek geplaatst die zowel in wit als gekleurd licht instelbaar is. Bovendien is het mogelijk om van onder naar boven twee kleuren in elkaar te laten verlopen. Uiteraard is ook de lichtintensiteit instelbaar. Dit alles met een app op je smartphone.

Het formaat van  Champagne & Caviar is 93 x 140 cm.

Werk in opdracht

Meer info over kunst in opdracht.

En vergeet niet om Atelier G te volgen op de socials!

 

instagram

linkedin

facebook