Dikke, wit gepleisterde muren met kleine ramen om de hitte buiten te houden, een immense cactus en een verkoelend zwembad; voor mensen die ooit aan de Middellandse zee waren, is dit ongetwijfeld een herkenbaar beeld.

Wat voor velen ook herkenbaar zal zijn, is het voornemen om de relaxte vakantiemodus ook thuis voort te zetten. En dat je daarin al enkele dagen na thuiskomst hopeloos faalt…

Wat zou je ervan denken om dit schilderij een prominente plek in huis te geven? Bijvoorbeeld in een ruime hal, zodat je bij thuiskomst direct in vakantiestemming raakt. Of wat dacht van een plek in de woonkamer die zowel vanaf de zithoek als de eethoek goed zichtbaar is? Zou dat je helpen om je vakantiegevoel het hele jaar vast te houden?

Het formaat van 100 x 150 cm verdient in ieder geval een opvallende plaats. In een lichte ruimte weerkaatst het daglicht prachtig in het goudkleurige bladmetaal en het hoogglans wateroppervlak. Dit effect kun je ook bereiken door er een spot op te richten.

Cactus is omsloten door een zwarte baklijst.

Prijs: € 3.500

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Ik maak ook werk in opdracht.

Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

En vergeet niet op Atelier G te volgen op social media!

instagram

linkedin

facebook
Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G Geeske van de Molengraft van Atelier G