De kleurencombinatie in dit lichtkunstwerk doet denken aan een boself. De verschillende groentinten met prachtig getekend koper vormen een sprookjesachtig geheel.

Ik heb me laten vertellen dat boselfjes in het donker om een kampvuur dansen. In tegenstelling tot normaal vuur dat een rode of oranje kleur heeft, is de vlam van het kampvuur waaromheen de boselfjes dansen blauw. Daarom is de ledverlichting die door het petrolkleurig plexiglas schijnt blauw van kleur.

De afmeting van lichtkunstwerk Boself is 73 x 98 cm (b x h) en de verlichting is eenvoudig met een afstandsbediening te bedienen (bediening via app is optioneel).

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht.

instagram

linkedin

facebook