Awakening: wakker worden door de opkomende zon die je begroet

De opkomende zon werpt een heerlijk warme gloed op de nevelig blauwe lucht van de vroege morgen. Dat is nou nog eens beter ontwaken dan door een snerpende wekker die naast je oor staat te schreeuwen. Zelf vind ik de ochtend- en avondzon stukken aangenamer dan de volle zon op het middag van de dag. Niet alleen qua temperatuur, maar ook qua kleur die dan prachtig warm is. Het zogenaamde Gouden Uur heeft een sfeer van rust met een opkomende of afnemende energie. Een goed moment om de dag te overzien en stil te staan bij wat je heb beleefd of nog gaat beleven.

Kunstwerk Awakening heeft een afmeting van 50 x 70 cm. Het bestaat uit een houten paneel dat is bewerkt met modelleerpasta en acrylverf. Op de onderkant is een verroeste ijzeren plaat bevestigd als zijnde de aarde. De beleving van een opkomende zon wordt versterkt door het roze plexiglas element waarachter dimbare ledverlichting is geplaatst die van koel tot warm licht instelbaar is. De bediening gaat eenvoudig via een afstandsbediening (bediening via app optioneel tegen meerprijs).

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op social media?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook