Aquamarijn; een lichtkunstwerk met de kleur van een edelsteen

Het patina van de verweerde koperplaat in het lichtkunstwerk heeft de kleur van de kostbare edelsteen Aquamarijn. Combineer dit met maagdelijk schoon koperplaat en je krijgt een fascinerende combinatie tussen oud en jong.

De edelsteen Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in ‘the flow’ komen en in het moment leven. Het bevordert communicatie en kennisoverdracht en helpt bij het goed verwoorden van ideeën en concepten. De steen maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie.

Zou dat ook gelden voor dit kunstwerk?

De afmeting van dit lichtkunstwerk is 30 x 46 cm en het kan zowel horizontaal als verticaal gepositioneerd worden. De dimbare ledverlichting is eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening.

De levensduur van ledverlichting is niet oneindig. Lees het garantiebeleid van Atelier G.

VERKOCHT

Naar overzicht kunstwerken

Volg jij Atelier G al op de socials?

Onder de naam Atelier G maakt Geeske van de Molengraft uit Helmond (licht)kunstwerken. Kenmerkend aan de wandobjecten is de strakke en minimalistische uitstraling en de hoogwaardige afwerking. Licht vormt de rode draad in de kunstwerken. De ene keer letterlijk door de toepassing van ledverlichting, de andere keer in de afbeelding, dan weer door te spelen met reflectie in glanzende materialen. De unieke lichtkunst bevindt zich op het raakvlak tussen kunst en design. Atelier G / Geeske van de Molengraft maakt naast vrij werk ook kunst in opdracht. 

instagram

linkedin

facebook