Spreekt mijn stijl je aan en wil je een kunstwerk dat is afgestemd op jouw behoeften? Dan kun je bij mij terecht voor maatwerk. Hieronder lees je wat je kunt verwachten.

Intake en ontwerp

Graag kom ik bij je langs om kennis te maken. Op die manier krijg ik een goed beeld van de ruimte waarin het kunstwerk komt te hangen en kan ik stalen laten zien. Ook kunnen we samen je wensen doornemen. Bijvoorbeeld over de afmeting, de materialen, kleuren en de stroomvoorziening. Er is keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren en diktes acrylaat, 50 kleuren geweven elektriciteitssnoeren, oneindig veel kleuren acrylverf en verschillende metalen. Op basis van jouw wensen maak ik een ontwerp en offerte.

Kosten

In geval van maatwerk vraagt Atelier G een voorschot. Het voorschot bestaat uit de kosten voor de intake en het ontwerp en bedraagt € 200,- exclusief eventuele bijkomende kosten en 21% BTW. De factuur dient voorafgaand aan de ontwerpfase te worden voldaan. 

Woon je binnen een straal van 25 km rondom Helmond? Dan breng ik geen reiskosten in rekening. Woon je buiten een straal van 25 km rond Helmond? Dan overleggen we vooraf hoe we de intake het beste kunnen doen en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

Lees meer over mogelijke bijkomende kosten in de Algemene Voorwaarden van Atelier G.

Realisatie

Tijdens de realisatie van het kunstwerk houd ik je op de hoogte van de vorderingen. Ik stuur je foto’s of je kunt langskomen om een kijkje te nemen. Je kunt dan je wensen eventueel nog bijstellen. Mogelijk zijn daaraan extra kosten verbonden.

Zodra het kunstwerk af is, ontvang je bericht en de eindfactuur. Ik vraag je deze uiterlijk op de dag van levering te voldoen.

Levering

Je betaalt uiteraard geen leveringskosten wanneer je het wandobject bij mij ophaalt. Wil je dat ik het breng of laat bezorgen? Dan reken ik daarvoor nader te bepalen transport- en verpakkingskosten.